Gratis Afhalen

Wij bieden u de mogelijkheid om 6 dagen per week vanaf  10:00uur tm 22:00 uw bestelling gratis  af te halen op de hieronder aangegeven locatie.

 

Hiervoor dient u wel een afspraak te maken via whats app (tel:0621280185) .Hierin kunt u aangeven op welk tijdstip  en dag u wenst langs te komen om uw pakket op te halen. Als u voor deze optie kiest bij uw bestelling, krijgt u uiteraard eerst bericht vanaf wanneer  uw pakket kan worden afgehaald .

 

Tevens kunnen hier ook retouren worden teruggenomen.Dit is wel zo handig , efficiënt en voordelig !

 

Adres : Henricuskade 61

            :2497 NB

            :Den Haag(Ypenburg)

 

Uiteraard kunt u ook uw bestelling  in onze winkel op de Haagse Markt komen ophalen omruilen of terugbrengen. Er gelden op deze manier ook verder géén voorwaardes voor de termijn waarin dit moet plaats vinden. 

U komt gewoon langs wanneer u het  't beste uitkomt.!

 

4 dagen per week afhalen onze showroom / winkel , daarnaast ook nog 's-avonds afhalen op de Henricuskade.

Maandag    9:00 tm 17:00 uur   kraam/winkel 1.24

Woensdag  9:00 tm 17:00 uur   kraam/winkel 1.24

Vrijdag        9:00 tm 17:00 uur    kraam/winkel 1.24

Zaterdag    9:00 tm 17:00 uur    kraam/winkel 1.24

 

Verzenden binnen Nederland

De verzendkosten binnen Nederland zijn altijd €3,95 voor pakket(brievenbus)post en €6,75 voor de wat grotere pakketten welke persoonlijk afgeleverd worden.

Wij verzenden de post via My Parcel met de diensten van PostNL. Alle post wordt traceerbaar verzonden, als pakket of brievenbuspakje, beiden met track & trace code welke je per mail ontvangt. Je hebt de keus om je bestelling thuis of op je werk te laten bezorgen.

Bij een bestelling vanaf €65,00 worden er geen verzendkosten berekend.


Verzenden buiten Nederland

Wij verzenden naar alle landen in Europa en een aantal landen buiten Europa. 
Staat je gewenste land niet in de verzendlijst, neem dan contact met ons op.
Wij zorgen er dan voor dat jouw land ook in de verzendlijst komt. 


Waarom geen gratis verzending?

Verzenden via PostNL is niet gratis, ook niet voor ons.

De meeste webwinkels verwerken de verzendkosten in de prijs van de artikelen, waardoor de artikelen iets duurder worden. 
Voor onze artikelen willen wij een duidelijke prijs bereken met daar overheen de verzendkosten. 

Hierdoor krijg je duidelijkheid en dat is wat wij willen.


Levertijd

Bestellingen die op werkdagen voor 17:00 uur compleet zijn, worden dezelfde dag nog verzonden.In het weekend, tijdens de feestdagen en in de schoolvakanties kan de levertijd iets langer zijn.

 

Wij proberen  u bestelling altijd zo snel mogelijk te  versturen, waarin wij uiterlijk 5 werkdagen hanteren. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan nemen wij persoonlijk contact met u op!

Aangezien we naast de webwinkel ook op de markt verkopen, kunnen we pas na orderbevestiging het artikel voor je reserveren. 
Het kan het zijn dat het nog beschikbaar was toen je het in je winkelwagentje plaatste, maar dat het was uitverkocht op het moment dat je afrekende.
Indien het artikel niet meer voorradig is, laten wij dit zo snel mogelijk weten, zodat we een vergelijkbaar artikel naar je kunnen versturen of het volledige bedrag naar terugstorten.