Jack Baard.

Het Bh Winkeltje

 

Ruim 25 jaar staat Ik ,Jack Baard met Het BH Winkeltje op de Haagse Markt. Ik ben al langer werkzaam op de markt maar zit nu 25 jaar in de Lingerie. Daarvoor zat ik in de partijgoederen. Via deze weg ben ik ook in de lingerie  beland .Ik kwam er achter dat daar een grote vraag was naar kwalitatief en scherp geprijsde artikelen.  Vooral in de grotere maten Bh's. Daar moet je in de winkel flink voor afrekenen. Ik had het gevoel dat dat ook wel anders kon, en ben toen met verschillende leveranciers in gesprek gegaan.Toen is het balletje gaan rollen.Sindsdien zijn wij een begrip op de Haagse markt voor al uw merk lingerie op kraam/winkel 1.24. Ook hebben wij dit lingerie winkeltje ,zeker voor marktbegrippen naar een hoger niveau weten te tillen Qua sfeer ,beleving, gezelligheid en service..Het  is een artikel waar je je in kan onderscheiden, in de vorm van een stukje persoonlijke service en aandacht.Dit is iets wat ik/wij leuk vinden en daarom ook het allerliefst  doen! De combinatie van een gezellige winkel, een goede collectie, en niet te vergeten een beetje humor en aandacht voor de klant  heeft ons een grote vaste klantenkring bezorgd.Om u, en hopelijk ook nieuwe klanten in deze tijden van crisis ook daarna van onze producten te blijven voorzien , gaan ook  wij vanaf 01-01-2021 starten met een webshop.

Wij zullen ook onze klanten van de webshop  proberen te voorzien van een stukje service en zeer concurrerende prijzen!

 

 

Goedzittende kleding begint bij uw ondergoed.

Wij willen iedereen kunnen voorzien van een goed passende BH voor een goede prijs. Heeft u nu een 70A of een 110G. Wilt u een sexy voorgevormde BH met beugel, of misschien juist een klassieker model zonder beugels? Dan zit u bij ons goed! Door onze uitgebreide collectie met onder andere , After Eden, Royal Lounge Junky en Sassa hebben wij de BH voor u! U kunt in onze winkel op de Haagse Markt terecht voor maat advies. Uiteraard zijn er paskamers aanwezig.

Ook voor erotische lingerie zit u bij ons goed. We hebben een grote collectie Chili Rose in onze winkel. Chili Rose staat bekend om hun uitstekende kwaliteit en is bij ons voor de beste prijs te koop!