Het BH Winkeltje

 Ruim 25 jaar staat ik, Jack Baard, met Het BH Winkeltje op de Haagse Markt. Ik was al langer werkzaam op de markt, maar zit nu 25 jaar in de lingerie. Daarvoor zat ik in de partijgoederen. Via deze weg ben ik ook in de lingerie  beland. Ik kwam erachter dat daar een grote vraag was naar kwalitatief goede en scherp geprijsde artikelen.  Vooral in de grotere maten BH's. Daar moet je in de winkel flink voor afrekenen. Ik had het gevoel dat dat ook wel anders kon. Wij zijn toen met verschillende leveranciers in gesprek gegaan. Toen is het balletje gaan rollen. Sindsdien zijn wij een begrip op de Haagse markt voor al uw merk lingerie op kraam/winkel 1.24. Ook hebben wij dit lingeriewinkeltje - zeker voor marktbegrippen - naar een hoger niveau weten te tillen qua sfeer, beleving, gezelligheid en service. Het  is een artikel waar je je in kunt onderscheiden in de vorm van een stukje persoonlijke service en aandacht. Dit is iets wat wij leuk vinden en daarom ook het allerliefst  doen! De combinatie van een gezellige winkel, een goede collectie en niet te vergeten een beetje humor en aandacht voor de klant,  heeft ons een grote vaste klantenkring bezorgd.

Om u en hopelijk ook nieuwe klanten in deze tijden van crisis en ook daarna van onze producten te blijven voorzien, zijn  wij vanaf 01-01-2021 gestart met een webshop.

Wij zullen ook onze klanten van de webshop proberen te voorzien van een stukje service en zeer concurrerende prijzen!

 

Goed zittende kleding begint bij uw ondergoed

Wij willen iedereen kunnen voorzien van een goed passende BH voor een goede prijs, of u nu een 70A of een 110G heeft. Wilt u een sexy voorgevormde BH met beugel, of misschien juist een klassieker model zonder beugels? Dan zit u bij ons goed! Door onze uitgebreide collectie met onder andere After Eden, Royal Lounge Junky en Sassa hebben wij de BH voor u! U kunt in onze winkel op de Haagse Markt terecht voor maatadvies. Uiteraard zijn er paskamers aanwezig.

 

Ook voor erotische lingerie zit u bij ons goed. We hebben een grote collectie Chili Rose in onze winkel. Chili Rose staat bekend om haar uitstekende kwaliteit en is bij ons voor de beste prijs te koop!

Het Bh Winkeltje